لیست اختراعات سعيد ابريشمي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1398/07/24
خلاصه اختراع:

شالوده حلقوي يك نوع شالوده مي‌باشد كه با بهره¬گيري از حداقل مصالح داراي حداكثر كارآيي نسبت به شالوده¬هاي معمول در رابطه با ظرفيت باربري و رفتار نشست است. شكل شالوده نقش مؤثري در نحوه گسترش تنش در خاك زير پي، تغيير در مكانيزم گسيختگي خاك و ظرفيت باربري يك سيستم شالوده را دارد. محدوديت منابع جهت¬گيري طراحي¬ها را به استفاده از روش¬هاي نوين به منظور بهره¬گيري از حداقل مصالح براي دستيابي به حداكثر كارآيي سوق داده است. با توجه تنوع كاربرد سازه‌هاي روي اين نوع شالوده‌ها نوع بارگذاري اعمالي از طرف سازه متفاوت مي‌باشد، لذا رفتار شالوده¬هاي حلقوي را مي‌توان با تعبيه ابزاردقيق كاملي پايش نمود. شالوده حلقوي در اين اختراع طوري طراحي شده است كه امكان اعمال هر نوع باري اعم از محوري و يا خارج از مركز (چه به صورت استاتيكي و چه ديناميكي) بر روي آن وجود داشته و به واسطه ابزاردقيق كاملي كه در آن تعبيه گرديده است امكان پايش رفتار بار-نشست و همچنين نحوه عكس‌العمل خاك زير شالوده را برقرار مي‌نمايد. هندسه شالوده حلقوي مورد نظر در اين ادعا با توجه به مطالعات گذشته طوري درنظر گرفته شده است كه بتوان بهينه‌ترين رفتار را از آن نتيجه گرفت؛ لذا نسبت قطر داخلي به خارجي حلقه 4/0 درنظر گرفته شده است. براي اعمال بار محوري و خارج از مركز به شالوده حلقوي، مجموعه شيارهايي بر روي پلتفرم آن درنظر گرفته شده است. لذا هندسه سر شفت‌هاي اعمال بار طوري طراحي شده‌اند كه به واسطه آن‌ها مي‌توان امكان چرخش آزادانه شالوده را فراهم نمود. جهت اندازه‌گيري فشار در سطح تماس شالوده با خاك زير آن نيز فشار وارده به واسطه قطعاتي كه در سطح تماس شالوده قرار مي‌گيرند به لودسل‌ها انتقال يافته لذا نحوه توزيع فشار در كف شالوده حلقوي قابل‌پايش است.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/23
تاریخ ثبت: 1395/01/23
خلاصه اختراع:

در مطالعات آزمايشگاهي و مدلسازي¬هاي فيزيكي، يكي از دغدغه¬هاي مهندسان عمران ساخت نمونه با يكنواختي بالا در مقياس آزمايشگاهي است. در طي سال¬هاي اخير استفاده از روش بارش ماسه براي تهيه نمونه¬هاي مختلف مانند ساخت مدل خاك براي آزمايشات بارگذاري استاتيكي و ديناميكي بر روي شالوده و ديوار حائل، آزمايشات سانترفيوژ، ميز لرزه و سه محوري بسيار رواج پيدا كرده است. استفاده از سيستم‌هاي بارش رايج جهت تهيه نمونه‌هاي بزرگ‌مقياس با محدوديت‌هايي همراه است. با توجه به مزاياي ذاتي روش بارش ماسه به كمك لوله و به منظور برطرف نمودن مشكلات آن، يك قيف متحرك جهت تأمين يكنواختي جريان ماسه در سيستم تعبيه شده است. براي تنظيم ارتفاع بارش دو روش زير به‌صورت تركيبي طراحي و اجرا شده است. روش اول از لوله‌هاي صلب استفاده‌شده كه پس از بارش در هر دوره، اين لوله صلب با لوله‌اي كوتاه‌تر جايگزين مي‌گردد. روش دوم استفاده از قابليت تنظيم ارتفاع پايه‌هاي نگه‌دارنده سيستم ريل و چرخ است كه در راستاي قائم جابه‌جا مي‌گردد. با در نظر گرفتن تمام عوامل فوق و همچنين با استفاده از امكانات و محدويت¬هاي موجود، سيستم بارش ماسه¬اي متحرك ارائه شده يك سيستم قابل اعتماد بوده كه تكرار پذيري آن بالا است و قادر است با شرايط كنترل ارتفاع و شدت بارش به دامنه وسيعي از مقادير تراكم نسبي دست يابد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/23
تاریخ ثبت: 1395/01/23
خلاصه اختراع:

براي انجام مطالعات آزمايشگاهي، بازسازي و تهيه نمونه‌هاي ماسه به‌صورت يكنواخت و تكرارپذير با شرايط موجود در محل ضروري است. در بين سيستم‌هاي تهيه نمونه‌هاي بازسازي‌شده، سيستم بارش ماسه به دليل توانايي در شبيه‌سازي مكانيسم رسوب خاك و قابليت تهيه دامنه وسيعي از نمونه‌هاي كوچك تا بزرگ‌مقياس به‌طور گسترده‌اي موردتوجه قرارگرفته است. استفاده از سيستم‌هاي بارش رايج جهت تهيه نمونه‌هاي بزرگ‌مقياس با محدوديت‌هايي همراه است. با در نظر گرفتن معايب و كاربرد روش‌هاي مختلف و با استفاده از امكانات و محدوديت‌هاي موجود، سيستم بارش متحرك پرده‌اي ماسه جهت بازسازي نمونه‌هاي بزرگ با دانسيته مشخص و با تأكيد بر كاهش زمان موردنياز جهت تهيه نمونه طراحي و اجراشده است. اين سيستم از هشت قسمت اصلي شامل مخزن اصلي، قيف ذخيره خاك ثابت، شلنگ انعطاف‌پذير، قيف متحرك، سيستم ريل و چرخ، لوله‌هاي صلب با طول‌هاي متفاوت و بارشگر پرده‌اي با عرض‌هاي بازشو مختلف و پمپ هوا تشكيل‌شده است و مي‌توان جهت تهيه نمونه‌هاي ماسه در مطالعات مدل‌سازي پي، آزمايش‌هاي كاليبراسيون، مدل‌سازي به كمك سانتريفيوژ، مدل‌سازي به كمك ميز لرزه و آزمايش‌هاي سه محوري استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1398/06/12
تاریخ ثبت: 1398/12/04
خلاصه اختراع:

يكي از اهداف اصلي مطالعه تجربي (آزمايشگاهي) رفتار خاك‌هاي دانه‌اي در مدل‌سازي‌هاي فيزيكي، بازسازي نمونه مورد نظر در مقياس بزرگ و مطابق با شرايط واقعي خاك در طبيعت مي‌باشد. همچنين جهت بررسي رفتار خاك در شرايط مختلف بايستي بتوان نمونه مورد نظر را با تراكم‌هاي مختلف بازسازي نمود. از اين رو، روش بارش ماسه يكي از روش‌هاي مناسب بازسازي اينگونه نمونه‌ها است. از طرفي براي افزايش دقت نتايج مطالعات آزمايشگاهي با توجه به شرايط مرزي تحليل مسائل در برخي مدل‌سازي‌هاي فيزيكي لازم است تا نمونه‌هاي بزرگ‌مقياس در مخازن استوانه‌اي بازسازي شود، لذا سيستم بارش مورداستفاده در اينگونه مسائل بايستي مقطع آن هندسه‌اي مشابه مخزن نمونه داشته باشد كه تا حد ممكن يكنواختي نمونه حين بارش تأمين گردد. برخلاف اختراعات پيشين سيستم بارش اين ادعا ضمن اينكه براي بازسازي نمونه‌هاي بزرگ‌مقياس استوانه‌اي عملكرد بهينه‌تري دارد، از امكانات مختلفي جهت دست يافتن به گستره قابل‌توجهي از مقادير تراكم نمونه بازسازي‌شده بهره مي‌برد؛ اين متغيرها شامل تنظيم پيوسته ارتفاع سطح بارش در حين بارش، استفاده از صفحات سوراخ‌دار با اندازه سوراخ‌هاي متفاوت، امكان قرار دادن الك‌هاي پخش‌كننده خاك در زير صفحات و همچنين اضافه نمودن يك الك ديگر در تراز مختلف مي‌باشد. همچنين برخلاف اختراعات پيشين، در سيستم بارش اين ادعا امكان بارش يكجا به پهناي مخزن نمونه بزرگ‌مقياس استوانه‌اي وجود دارد. تمامي اين عوامل منجر به بازسازي نمونه‌اي يكنواخت‌تر با امكان بازسازي در محدوده وسيعي از مقادير تراكم مي‌شود.

تاریخ ثبت: 1387/12/13
خلاصه اختراع:

يكي از موفقترين كاربردهاي تحليل و بررسي تصاوير تكنولوژي كنترل تردد و شمارش عابرين اتومبيل ها و ساير اشيا مي باشد كه اخيرا مورد توجه كارشناسان بينايي ماشين قرار گرفته است. منظور از كنترل تردد اشياء متحرك سيستمي است كه توانايي شناخت شي هدف طبقه بندي رديابي دنيال كردن و در پايان شمارش و ذخيره تصاوير مربوط به شي ء مورد نظر را داشته باشد. مشكلات فراوان حاصل از تغيير مكان اشياء اندازه شرايط نوري زاويه تغيير شكل قالب شي ء نويزهايي كه بدلايل محيطي بوجود مي آيند و ... شمارش عابرين و اتومبيلها را بعنوان يكي از پيچيده ترين مباحث علم شناخت الگو و پردازش تصوير مطرح كرده است اين سامانه شامل زير سيستمهاي تخمين جمعيت تشخيص نواحي متحرك در تصوير تشخيص انسان ها در نواحي متحرك تعقيب و شمارش افراد است كه در طول گزارش به بررسي آنها خواهيم پرداخت و در پايان نتايج بررسي هاي انجام شده توسط كميته طرحهاي نيمه صنعتي پارك علم و فناوري خراسان را ارائه خواهيم داد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/11/05
تاریخ ثبت: 1385/05/03
خلاصه اختراع:

در شرح اين سيستم نرم افزاري ابداعي به ارائه مدل جديدي براي تشخيص چهره انسان پرداخته شده است كه قادر به شناخت تصاوير افراد مختلف با استفاده از بانك چهره هاي متشكل از تنها يك عكس براي هر نفر مي باشد با توجه به مشكلات حاصل از تغيير مكان صورت در تصاوير اندازه صورت حالت صورت و ... در مساله شناسايي بايد بدنبال يك نمايش كلي از چهره باشيم تا علاوه بر توصيف كامل آن تاثير اين تغييرات را در شناخت به حداقل برساند. در اين مدل پيشنهادي كه پايه آن بر مبناي روش گرافهاي كشان بنا شده است از گرافهاي برچسب دار براي اين منظور استفاده مي شود. در اين نمايش چهره ها در قالب گرافهاي برچسب داري نمايش داده مي شوند كه اساس تشكيل اين گرافها، تبديل موجك گابر مي باشد. اين گرافها براي چهره هاي جديد با استفاده از الگوريتمهاي ژنتيك ساخته شده و با استفاده از يك تابع تشابه ساده قابل مقايسه با يكديگر هستند. از اين روش براي شناسايي عكسهاي ساخته شده توسط نرم افزار چهره سازي نيروي انتظامي استفاده شده است.

تاریخ ثبت: 1385/05/03
خلاصه اختراع:

در كاربردهاي نظارتي ، يابش و رديابي چهره ها از روي تصاوير ويدئويي بسيار حائز اهميت است. هدف از طراحي اين نرم افزار كنترل تردد و شمارش افراد در دروازه هاي ورودي با استفاده از دنباله اي از تصاوير متحرك مي باشدكه اين سيستم شامل زير سيستمهاي يابش چهره، رديابي، ذخيره و شمارش چهره هاي ورودي است. يابش سريع و دقيق چهره ها در تصوير توسط متد ابداعي جديدي صورت خواهد گرفت و براي رديابي چهره ها از روش Kalman استفاده شده است.

موارد یافت شده: 8